WordPress hjemmesider

Standard WordPress

Denne løsning indeholder en forside, op til 3 undersider med information, kontakt side med kontakt information og formular.

Fra 4.995,- Kr

Professionel WordPress

Denne løsning indeholder en forside,  undersider, kontakt side, kontakt formular, kontakt popup og hvad der ellers måtte være af ønsker.

Fra 14.995,- Kr

Enterprise WordPress

Denne løsning omfatter større skræddersyede løsninger der kræver en masse udvikling for at implementere specielle behov.

Fra 44.995,- Kr

Vejledning

Her finder du en beskrivelse af hvad nogle af de mange funktioner og tekniske termer nu handler om, skulle du have spørgsmål til nedestående eller andre elementer vi ikke har beskrevet er du velkommen til at kontakte os.

SSL Certifikat

Et SSL Certifikat gør at trafik på din hjemmeside er krypteret, det er et krav for webshops men selv for normale hjemmesider fortrækker google sider der har SSL (HTTPS) da google overalt ønsker at sikkerhed bliver taget seriøst.

E-Mail

Vi levere webhotel med mulighed for ubegrænset antal mail konti, men ønsker I at bruge Google Suite eller Outlook (Exchange) til jeres mails, så sætter vi det også op eller sørger for I beholder det hvis det er opsat på domænet allerede.

Nyhedsbrev

Har i løbende en masse gode nye tilbud eller andet jeres kundekreds bør holdes opdateret om så vil det være en rigtig god ide at få bygget en liste til nyhedsbrev op gennem tiden, det er et meget kraftfuldt marketings værktøj til at sælge til eksisterende kunder igen og igen.

Kontakt formular

De fleste virksomheder bruger en form for kontakt-form, enten bare så folk kan sende en besked med spørgsmål, bestille et telefon møde, support og meget mere.
Det er blevet meget populært med popup kontakt forms som en call-to-action især for de virksomheder der lever af at kunderne ringer eller at de ringer tilbage til kunden.

Responsive Design

Alle WordPress hjemmesider vi udvikler bliver tilpasset så de ser rigtig flotte ud uanset hvilken enhed du tilgår hjemmesiden fra, smartphone, laptop, desktop, tablet og om det er en ny model eller lidt ældre model så sørger vi for det altid står flot.

SEO Optimeret indhold

Alle tekster på alle sider skal være formateret rigtig med korrekte opsatte overskrifter og nedefter. Det som kaldes Heading H1, Heading H2 osv. Der skal altid være en H1 men der må gerne være mange H2, H3 osv.  Samt korrekt brug af nyttige nøgleord i tekst, links m.m

Derudover skal billeder være den rigtig opløsning samt komprimeret rigtigt så de ikke fylder alt for meget som gørat indlæsnings hastigheden på siden bliver meget høj, endnu en ting som google og forbrugerne absolut ikke bryder sig om.

SEO Marketing

Der skrives ekstra materiale til jeres side som indeholder nøgleord passende til jeres målgruppe , produkter eller services.  Oprettes kampagne sider til brug sammen med Adwords kampagner eller ligende.

Dette er ikke inklusiv i en WordPress hjemmeside, men en ekstra service vi tilbyder efterfølgende.

Slider – Hero Slider

En slider bruges oftest i toppen af forsiden på en hjemmeside, mange bruger dem dog også på flere undersider da det giver muligt for at skabe lidt mere liv i det materiale man ønsker at få vist til kunderne. Det er muligt at animere elementer så det rigtig fanger kundernes opmærksomhed.
Slider Revolution er meget udbredt til brug på WordPress hjemmesider.

Du kan se mere on den her Slider Revolution

Blog

**BESKRIVELSE***

Du kan se eksempel af vores blog her: MMO-Studio Blog

Løbende Opdateringer

Vi foretager opdatering af WordPress CMS, WordPress Theme & Plugins, Server og alt dertil hører.  Dette gøres primært af sikkerhedsmæssige årsager, men også således at jeres hjemmeside altid følger med når der kommer ændringer i browsere på desktop & smartphones, hvis disse ting ikke vedligeholdes begynder der at dukke fejl op.  Vi ser desværre ofte at folk mister deres hjemmeside fordi WordPress eller plugins bliver forældet og nogen finder et smuthul i dem, derefter hacker de hjemmesiden og så viser det sig samtidig at der hvor de havde deres hjemmeside, ikke havde nogen aktuel backup liggende…

Dette er del af den serviceaftale vi kræver I har med en hjemmeside hos os.

Server Backup

Vi laver dagligt backup af webhotel med jeres WordPress hjemmeside samt emails, disse backups bliver også gemt off-site på vores backup server med redundant storage, det vil sige at der skal dø utrolig mange harddiske i den server før nogen data går tabt. Men vi har backup både lokalt og off-site og ikke samme fysiske lokation, så der skal nærmest tredie verdenskrig til før vi ikke har en funktionel backup klar skulle der ske noget.